reclaimed style

Alcove TV Unit….

Our latest client local to us in the market town of Stony Stratford,Milton Keynes has a beautiful Victorian terrace home. They have recently transformed their living room with fresh paint, new plush carpets. Luxurious sofas and beautiful little accents of colour. The one thing they couldn’t find was a TV unit that would work in the alcove of their chimney breast. Searching online and visiting local shops they couldn’t find anything like what they wanted.

We were called over to see what we could come up with. We designed an angled TV unit built into the alcove, scribing against the skirting boards to make a snug fit. No more messy cables, the sky box was housed in the lower shelf of the cupboard with all of the wires channeled through a discreet hole in the reclaimed top.

The unit was painted in Farrow & Balls, Wevet colour to tie in with the rest of the newly painted decor. The Reclaimed top gives a real sense of warmth and is clean and practical finished in a harwax oil.

Our client was over the moon with the end result. Why not drop us a message if you’d like something made bespoke for your home. Info@outhouse-byhand.com

Thank you so much for this bespoke unit! After having searched for ages both in the shops and online we just couldn’t find anything that we liked or would fit in this alcove. Outhouse to the rescue.
— Helena Buchanan